Австралійські інженери успішно розробили, надрукували на 3D-принтері і випробували реактивний двигун. На реалізацію проекту пішло всього декілька місяців. Розробкою займалася команда інженерів з Університету Монаша в Мельбурні за підтримки приватних компаній.

Найцікавіше - він виготовлений за допомогою 3D-друку, за допомогою якої можна створити двигун з дивовижною якістю деталей. До того ж, друк в рази прискорює реалізацію пристрою. Більше немає необхідності чекати виготовлення деталей на заводі, оскільки принтер впорається з цим завданням за кілька днів. Крім цього, "викидати" непотрібні деталі і удосконалюючи нові стає все простіше.

“Це ілюструє те, які можливості для досліджень і промисловості несе 3D-друк. Завдяки цій технології австралійські компанії зможуть створювати, друкувати і тестувати компоненти для будь-якої сфери діяльності", - стверджують вчені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що google "воскресила" тамагочі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще