За останній час, частка дизельних автомобілів в Україні тільки зростає. Звичайно, всі ми знаємо, чому це відбувається. Та й ,до речі, ціни на дизельне паливо зростають мало не щодня. Незважаючи на все це, у 2017 році в Україні було куплено близько 14 тисяч дизельних автомобілів, що становить більше третини всіх куплених в нашій країні авто. До речі, для дизельних у цьому році зросла з 36% до 38.6.

Найпопулярніші дизельні автомобілі в Україні

Варто зазначити, що найбільше "дизельних конячок" в сегменті SUV – близько 50 відсотків. В той час, як звичайних легкових автомобілів, не більше 20 відсотків.
Найпопулярніші дизельні автомобілі в Україні виявилися: Renault, KIA, Volkswagen.
Варто відзначити, що KIA Sportage було продано аж 1218 і тільки за перші 6 місяців цього року. На другому і третьому місцях були Renault – Logan і Duster з результатами 998 і 908 відповідно.

Як ми можемо побачити, що в Україні все так само, залишаються популярними більш дешеві моделі дизельних автомобілів. Адже Audi, Mercedes і BMW знаходяться тільки в другій п'ятірці рейтингу. А найпопулярнішою виявилася компанія Renault, з трьома представниками в рейтингу найпопулярніших дизельних автомобілів в Україні: Logan, Duster і Sandero.


Найпопулярніші дизельні автомобілі в Україні