Сьогодні вранці, 13 вересня, ключовий київський аеропорт "Жуляни" різко зупинив роботу, а пасажири були змушені декілька годин вистоювати у величезних чергах біля стійок реєстрації.

Як повідомили співробітники прес-центру компанії, причиною зупинки роботи став не збій комп'ютерних систем, а банальне відключення інтернету. Поки несправності виправляли, пасажирам довелося почекати. На декілька годин затримали чотири рейсів.

У прес-службі відзначили, що збій не призвів до серйозних проблем і зовсім скоро аеропорт почне працювати в звичайному режимі.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як сотня туристів не змогла вилетіти з аеропорту "Жуляни" через "прогорілого" туроператора.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще