На кордоні з самопроголошеною "Придністровською Молдавською Республікою" Україна посилила патрулювання. Для цього задіяли додаткові підрозділи Нацгвардії.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, передає "Стіна". Кількість нацгвардейців збільшили в прикордонних районах Одеської області. Їх перекинули до Болградського та Ізмаїльського районів.

Яровий пояснив, що збільшення кількості правоохоронців необхідно для забезпечення правопорядку на українському кордоні.

"Одеський регіон - особливий, це пов'язано, в першу чергу, з кордоном з Придністров'ям ... Південний регіон - дуже складний", - підкреслив заступник міністра внутрішніх справ.

Україна замислюється над тим, щоб повністю перекрити кордон з Придністров'ям.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, владі Молдови вже набридли російські миротворці, які базуються на території Придністров'я.