На окупованих територіях Донбасу процвітає ще один вид бізнесу: медицина. Персонал військових шпиталів наживається при продажі ліків через окупантські аптеки.

Як повідомляє Рoliteka, українська розвідка з'ясувала, що військово-медичні терористичні установи налагодили механізм збуту та реалізації препаратів, тим самим роблячи статки на хворобах жителів окупованих "республік".

"Російським персоналом військового шпиталю, який дислокується в Лутугинському районі, здійснюється щоденне списання медичних препаратів на фіктивних хворих з подальшою їх реалізацією через аптечні мережі тимчасово окупованої території", - йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Кремль активно шукає заміну ватажкові "ДНР" Олександру Захарченко.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще