Один із найбільш небезпечних наслідків під час кліматичних змін – збільшення викидів вуглекислого газу в атмосферу. Міжнародна команда дослідників із різних країн світу зібралися спільними зусиллями вирішити цю проблему. Вони запевняють: якщо ніяк не реагувати на загрозу, за 10 років ситуація стане нестерпною.

Про це повідомляє Clutch.

Фахівці розробили спеціальну модель, яка допомагає збалансувати рівень шкідливих речовин і триматиме температуру, безпечну для життя.

Щоб новинка працювала ефективно і змогла позитивно впливати на екологію, об'єднати зусилля варто усім: перш за все люди повинні скоротити кількість відходів, які не піддаються переробці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За словами консультанта Світового банку Брайана Уолша, вчені врахували всі природні процеси, у яких задіяних вуглець та слідкували, де саме вони відбуваються і чим можуть обернутися для навколишнього середовища.

На наступне десятиліття для людства визначена й інша задача, щоб не допустити фатальних наслідків: скоротити обсяг палива до 25% від загального обсягу енергопостачання (на 2100 осіб, зараз цей показник – 95%).

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчені знайшли найспокійніше місце на планеті.