В ООН закликають почати розслідування відносно сайту "Миротворець", який публікує дані про людей, що загрожують суверенітету України.

Про це повідомляє "Стіна", посилаючись на доповідь організації про ситуацію правами людини в країні. Управління Верховного комісара ООН з прав людини вважає, що розслідування необхідно доручити Національній поліції.

У міжнародній організації зазначають, що діяльність сайту супроводжується рядом порушення. У доповіді згадується, що 7 липня 2017 року Нацполіція відкрила кримінальну справу проти ресурсу.

У серпні 2014 року сайт "Миротворець" розмістив у себе персональні дані тисяч людей, назвавши з прихильниками проросійських терористів. Списки включали працівників медіа-сфери та активістів.

"УВКПЛ вітає цей крок і настирливо закликає органи влади провести ефективне розслідування і вжити заходів для видалення персональних даних з сайту", - наголошується в доповіді.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в розділі "Чистилище" сайту "Миротворець" опинились кілька народних депутатів.