План по введенню миротворців на окуповані території Донбасу Росія використовує як засіб зміцнення лінії розмежування, що по суті буде анексією ще одного шматка української території. Разом з тим Росія шантажує США, щоб ті не постачали у Київ летальну зброю.

Як повідомляє портал Рoliteka, про це заявив російський політичний експерт Андрій Піонтковський і додав, що Москва може використовувати будь-які доступні засоби, аби стримати "благодійні пориви" Вашингтона.

"Інші зони військових конфліктів - це загроза американцям. Ось ви посталяєте зброю Україні, а я буду поставляти "Талібан ", підтримувати Венесуелу, допомагати ракетно-ядерній програмі Кім Чен Ина. Ось у чому суть. Це він загрожує американцям - типовий шантаж Кремля" , - резюмував політолог.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що відомий письменник розказав, коли Путін піде в наступ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще