Нещодавно відомий український співак і телеведучий Андрій Kishe відзначив свій 41-день народження. З нагоди свята вирішив розповісти про головний козир на сцені та в особистому житті.

В коментарі Clutch артист зізнався: найбільше пишається власною бородою. Як би це дивно не звучало, але для Андрія це – символ мужності, та й багато представниць прекрасної статі із ним погодяться. Більш того, він впевнений, що це навіть позитивно впливає на творчість, додає харизми та впевненості у собі.

"З бородою я вже близько десяти років. Були й маленькі борідки, і легка неголеність. Зараз прийшов час, коли виріс і я, і моя борода. Адже я вже не юнак. Це зараз модно і актуально. Ось уже років чотири я з такою густою бородою. Але сама рясна волосатість у мене на ногах!", - жартує він.

Kishe давно знайшов собі хорошого майстра: дівчина справжній професіонал, запевняє він, і завжди слідкує за останніми тенденціями моди. Борода зробила співака більш серйозним – почав працювати в дуеті з актором та виконавцем Андрієм Остапчуком, хоча раніше співав сам і тільки суто ліричні пісні.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"В цьому році з іншими виконавцями точно більше ніяких дуетів не буде. Тому що все вже на наступний рік знято", - підсумував він.

Як повідомляв портал "Знай.ua", талант українського актора приголомшив кінокритиків.