Службу зовнішньої розвідки доручили очолити Єгору Божку. Відповідний указ підписав президент Петро Порошенко.

Про це повідомляє прес-служба глави держави. Указ президент 13 вересня, а нового керівника вже представили співробітникам зовнішньої розвідки. З червня 2015 року Єгор Божок виконував обов’язки глави місії України при НАТО.

Порошенко розповів, що діяльність Божка допомогла скоординувати зусилля міжнародних партнерів для підтримки країни, а також підвищення її обороноздатності. Ця робота, за словами президента, мала особливе значення для захисту національних інтересів України.

"Стрижнем успішності усіх починань і звершень є людина, її патріотизм, рівень професіоналізму, державницька мотивація та готовність до самопожертви - самопожертви в ім’я українського народу, української держави", - заявив Порошенко.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Божок замінив на посаді тимчасово виконуючого обов'язки керівника Ігоря Разнікова. Останній очолював зовнішню розвідку з червня 2016 року.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, управління СБУ в окупованих областях отримали нових керівників.