Депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга від "Єдиної Росії" Андрій Анохін попросив Генпрокуратуру РФ перевірити реп-батл Гнойного та Оксімірона.

Член путінської партії побачив у протистоянні реперів екстремізм, розпалювання міжнаціональної ворожнечі і образу почуттів віруючих. Анохін виступає за введення правил участі та проведення батлів.

Депутат також виступив за проведення подібного роду дискусій між членами парламенту та навіть встиг викликати на дуель опозиціонера з Пітера Максима Резника. Анохін пропонує супернику обговорити скандали навколо фільму "Матильда" та передачі Ісаакієвського собору РПЦ.

Репер Оксімірон відреагував на сторінці у Twitter на ініціативу депутата. Він назвав розвиток подій логічним, але зазначив, що наслідки будуть негативними для усіх, якщо прокурори знайдуть екстремізм.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Держдумі РФ пропонували заборонити ЗМІ висвітлювати реп-батли після протистояння Гнойного та Оксімірона.