У Таїланді домашній кіт по кличці Бобо ледь не став обідом для п'ятиметрового пітона, який заповз у житловий будинок. Він уже забрався під раковину, щоб перетравити нещасну тварину, але тут приспіла господиня будинку і викликала поліцейських.

На ритуал звільнення вихованця багато хто прийшов подивитися, в тому числі і журналісти. Пізніше відеоролик оприлюднили, опублікувавши на YouTube.

Правоохоронці після численних маніпуляцій змусили хижака відригнути кота. Спочатку може здатися, що нещасна тварина загинула, але в кінці відеоролика, коли господиня давала інтерв'ю, бачимо, як вона виносить вимитого, висушеного, а головне живого Бобо.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в Англії дитини шокувала моторошна знахідка, яка живе в каналізації.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще