63-річна російська "королева шансону" Любов Успенська викликала фурор своєю появою на червоній доріжці музичного фестивалю "Новая волна 2017", що проходить у Сочі.

Діва продефілювала повз глядачів у червоній напівпрозорій сукні свого улюбленого фасону, після уважного розглядання якої у присутніх виникло одне-єдине запитання: де співачка поділа труси. Фото артистки відразу розлетілося соціальними мережами.

На знімку чітко помітно, що бюстгальтер під вбрання співачка не забула вдягнути, а от нижня частина викликає чимало запитань. Дехто з користувачів, правда, написав, що під сукнею в Успенської - боді тілесного кольору, але чимало знайшлося й тих, хто сумнівається в цьому.

Раніше зірці неодноразово закидали, що часто з'являється на публіці без нижньої білизни. Вона на це відреагувала лаконічно: "Кому яка справа?"

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", недавно на публіці відсутністю білизни під вбранням відзначилася й співачка Ріанна.