Українці більш за все довіряють волонтерам. Лише за ними на довіру заслужила церква. Такі результату опиту соціологічною службою Центру Разумкова, який провели з липні цього року.

Так, 67% населення країни довіряє волонтерам за те, що вони з початку війни забезпечують армію, яка захищає Україну від російської агресії. З підозрінням ставляться лише 23% українців, передає liga.net.

На другому місці церква. Їй довіряє 62% респондентів.

А ось на найбільший відсоток недовіри заслужили російські ЗМІ – 83%, і лише за ними українські правоохоронці, до яких завжди в країні ставилися з підозрою. Наприклад, судам і прокуратурі не віряють 67%, СБУ – 62%, міліції - 57%.

Читайте також: Половина росіян погодились залишитись без інтернету

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нардепи з Верховної Ради отримали 78% недовіри, а президент - 62%.

Відзначимо, що під час дослідження опитали 2011 респондентів у віці від 18 років у всіх регіонах країни, окрім окупованого Росією Криму, Донецької та Луганської областей.