Російський музикант, лідер групи "Акваріум" Борис Гребенщиков після київського концерту поїхав в Одесу і зустрівся з головою обласної держадміністрації Міхеілом Саакашвілі.

Як повідомив глава Одеської ОДА на своїй сторінці в Facebook, вони обговорили свої враження від України. Музикант розповів про теплий прийом в Києві.

"У нас в гостях був Борис Гребенщиков. Він приїхав після концертів у Тбілісі та Києві і ділився своїми враженнями. Був у захваті від київської аудиторії і в цілому дуже тепло відгукувався про Україну", - написав Саакашвілі.

Раніше на зустрічі з жителями Ізмаїла Саакашвілі розповів, що чекає російських туристів в Одеську область і дуже радий був би зустрічі з музикантом Андрієм Макаревичем, гуртом "ДДТ", Земфірою.

Також він висловив величезне бажання побувати на концерті Бориса Гребенщикова. Вийшло так, що артист сам приїхав до нього.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Борис Гребенщиков заспівав на київському концерті пісню Цоя

Нагадаємо, що на вихідних Борис Гребенщиков дав два концерти в київському клубі "Carribean club". На нього прийшли навіть жителі Санкт-Петербурга, які проїздом гостювали у родичів.

Гребенщиков говорив про буддизм, роль генія в історії та про сенс життя. Він жодного разу не торкнувся теми політики.