Генеральна прокуратура України підозрює співробітника Служби зовнішньої розвідки у державній зраді. Обвинувальний акт стосовно обвинуваченого направлено до суду, повідомляє прес-служба ГПУ.

"Генеральною прокуратурою України направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 111 КК України, за обвинуваченням у вчиненні державної зради співробітника Служби зовнішньої розвідки України, який у період з 3 вересня 2014 року по 24 березня 2015 року, на виконання завдання співробітника Федеральної служби безпеки Російської Федерації, зібрав та передав останньому інформацію, яка містить відомості, що становлять державну таємницю і службову інформацію, що стосуються діяльності Служби зовнішньої розвідки України", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Росії вченого заарештували за держзраду

Як зазначається, обвинуваченому судом обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Нагадаємо, 13 липня генерал Андрій Таран звільнений з посади керівника української сторони СЦКК за підозрою в державній зраді.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще