У Києві відбувся фестиваль ведичної культури. Чисельні фотографії кожного дня заходу виклали на офіційній сторінці спільноти "Vedalife" в Facebook.

Для фестивалю цього року обрали гасло "Слухай, їж і танцюй!". Організатори обіцяли всім активний відпочинок і виправдали надії - на фестивалі кожен день були різні майстер-класи, музика, духовні настанови, заняття з йоги, астрології, психології.

Всіх відвідувачів пригощали оригінальної вегетаріанської кухнею.

На фестивалі закликали до миру, спокою і єднання з природою, вчили індійському танцю. На подію відзначали день народження засновника фестивалю Свамі Авадхути.

Читайте також: Учасники Бандерштату вишикувалися в гігантське слово "Перемога" (фото)

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що незважаючи на те, що фестиваль закінчився, організатори передбачили додаткові заходи - двогодинне заняття з йоги з Рохіні Шакті, яку називають королевою йоги. Тепер їй більше 60-ти і у неї п'ять тисяч учнів, серед яких голлівудські зірки і сенатори США.

Завтра відбудеться духовна вечірка з наставниками.