Український музикант, гордість нації Святослав Вакарчук звернувся до політиків у листі, в якому закликав створити Антикорупційний суд.

Текст звернення артист опублікував на своїй сторінці в TwitLonger.

Головне, на що Вакарчук звертає увагу депутатів та президента Петра Порошенка, це те, що в Україні бракує органу, який би не залежав від жодної з гілок влади та ефективно боровся б з корупціонерами. До того ж, цей орган вже давно повинен існувати.

"І такий ефективний антикорупційний орган потрібен не сьогодні. Він потрібен ВЧОРА!", - зазначив Вакарчук.

"Пане Президенте! Панове Народні Депутати! Це ваш обов’язок і це на вашій відповідальності знайти конституційне та водночас ефективне рішення якомога швидше. Бо вже пройшло 3 роки з часу Революції Гідності, а жоден "серйозний" корупціонер не засуджений до реального терміну ув’язнення", - розпочав звернення музикант.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Артист наголосив, що більше немає часу чекати. Українці стомилися, вони скоро будуть запитувати про результат.

"І запитувати голосно! І дай Бог, щоб в той момент ще можна було розчути відповідь!", - сподівається на краще Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, Вакарчука визнали найкращим блогером серед українських знаменитостей у рейтингу одного з провідних телеканалів.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", фронтмен групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук написав критичний пост в своєму Twitter, де вказав на прогалини в методах влади.