Комунальна корпорація "Київавтодор" почала встановлювати антивандальні люки. У компанії запевняють, що кришки буде складно вкрасти.

Там де дорожні служби проводять капітальний ремонт або реконструкцію дорожнього покриття, встановлюються сучасні люки. Це кришки з антивандальним замком, які відкриваються спеціальним ключем.

Читайте також: Автобус в Києві провалився колесами під землю (фото)

Зроблено це для того, щоб люки було неможливо вкрасти. Проблема в тому, що мисливці за чорним металом все частіше крадуть у Києві люки і дорожні решітки, які розбивають і здають в пункти прийому металобрухту. У результаті колодязі стоять нічим не прикриті, туди провалюються перехожі і в'їжджають автомобілі.

Варто відзначити, що на балансі "Київавтодору" знаходиться майже 30 тисяч зливоприймачів і 14 тисяч оглядових колодязів. Тільки за півроку було вкрадено майже чотириста штук зливових решіток та кришок люків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще