У приміщенні зерносховища одного з фермерських господарств Станиці Луганської правоохоронці виявили та вилучили автомат Калашникова і набої до нього.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС у Луганській області.

"1 серпня у ході огляду приміщення зерносховища одного з фермерських господарств Станично-Луганського району, у ящику із зерном, співробітники Станично-Луганського райвідділу міліції виявили та вилучили автомат "АКС-74" та три магазина до нього з набоями у кількості 87 шт., калібру 5,45 мм", - йдеться в повідомленні.

Читайте также: Нові обстріли Авдіївки та Станиці Луганської (фото)

У прес-службі зазначили, що вилучена зброя та боєприпаси направлені на дослідження, та вживаються заходи щодо встановлення власників вилученого.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомлялося, 2 серпня російські бойовики обстріляли Станицю Луганську. Внаслідок обстрілів осколкове поранення отримав старший інспектор з обслуговування Станично-Луганського району.