Українські розробники презентували гібрид мотоцикла і гірського велосипеда Delfast Ebike. Творці стверджують, що на одній зарядці байк проїжджає майже 400 км, передає Tech Insider.

Сервіс екологічної доставки на електровелосипеди DelFast розробив електробайк, готовий проїхати без підзарядки 380 км, Що перевищує показники Tesla Model 3, повідомляє керівник DelFast Данило Тонкопій.

Згідно анонсу, 20 вересня стартує краутфандингова кампанія на Kickstarter. Попередня вартість електровелосипеда – від $ 2989. Робоча швидкість Ebike близько 45 км\год. Максимальна– 55 км\год. Батарея із США розрахована на 3000 циклів і підтримує рекуперацію енергії. Два USB-виходу дозволять зарядити гаджети.

Від угону будуть страхувати іммобілайзер, GPS-трекер, кнопка старт/стоп, сигналізація, віддалений запуск і мобільний додаток. Вітчизняний електробайк вийде в трьох варіантах. Prime – з найбільшим запасом ходу на одній зарядці. Він зможе їхати з максимальною швидкістю 55 км/год). Lite – дешевша модель.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Оглянути Delfast Ebike бажаючі зможуть на виставці Interbike International Expo, що проходитиме 20-22 вересня в Лас-Вегасі (США).

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про чоловіка, який врятувався від бойовиків завдяки влосипеду