У Кіровську Луганської області, який окупований терористами, спостерігається гостра нестача води.

Як повідомляє informator, влада "ЛНР" залишила жителів Кіровська один на один з проблемою відсутності питної води.

У соціальних мережах активно обговорюють цю проблему. Невдоволення політикою сепаратистів у місцевих жителів зростає з кожним днем.

Коли в місті роздають воду, то збираються неорганізовані черги, на яких пенсіонери влаштовують справжні скандали і істерики. Багато хто не витримує такої атмосфери і купують воду у спекулянтів за завищеною ціною.

Жителі вважають, що тих, кого не вбила війна, вб'ють такі дії сепаратистів.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Людей прямо з колодязів і криниць відвозять до лікарні з інфарктами і інсультами, деяких в морг. Мало того, що місто вночі в темряві, так хоча б нехай зроблять воду людям в таку спеку. Військових дій вже немає, невдоволення людей наростає з кожним днем" , - пишуть користувачі "Типичного Кировска" Вконтакте.

Читайте також: Шахтарі підняли бунт в окупованій бойовиками Макіївці

Нагадаємо, у місті Алчевську сепаратисти "ЛНР" намагаються вирішити проблеми водопостачання шляхом установки цистерн з безкоштовною технічною водою.