Прокурор Київської області Євген Бондаренко провів оперативну нараду, на якій підбили підсумки роботи органів прокуратури за перше півріччя поточного року.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

У вступному слові глава відомства зазначив, що з набранням чинності нового Закону України "Про прокуратуру" почався процес реорганізації прокурорської системи.

Читайте також: Екс-беркутівці Аброськін і Зінченко залишаться під вартою до жовтня

"Так, відповідно до вимог закону, в прокуратурі області оптимізована штатна чисельність - скорочені 157 посад. Триває конкурс на заміщення посад керівників і прокурорів місцевих прокуратур", - розповів прокурор.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також за його словами за півроку у сфері земельних відносин прокурори пред'явили позови на суму 2,38 млрд гривень. У державну власність повернули і попередили незаконне надання земельних ділянок загальною площею 462 га.

За перше півріччя до суду направлено 25 обвинувальних актів щодо 40 осіб. За фактами отримання неправомірної вигоди слідчими прокуратури направлено до суду 14 кримінальних виробництв.