Найбільшу активність сепаратисти проявили з опівночі до 6 ранку.

У штабі АТО наголошують, що терористи атакують військових, незважаючи на засідання трьохсторонньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі, що проходить сьогодні у Мінську.

Це означає, що зброю не відвели від лінії розмежування, що узгодили раніше.

Вогонь сепаратистів в районі Донецька тричі бив зі 120 міліметрових мінометів по Авдіївці. А о 3.10 зі сторони Спартака бойовики здійснили атаку на мирні квартали міста з артилерії калібру 152 міліметри.

О 4 годині з 120-міліметрових мінометів, а о 5.30 з артилерії злочинці били по Троїцькому. Терористи з танку атакували блок-пости бійців АТО в районі Опитного і Первомайського.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування двічі зі 120-міліметрових мінометів і двічі з артилерії калібру 122 міліметри стріляли по позиціях сил АТО в Старогнатівці.

Населений пункт Кримське Луганської області атакували мінами о четвертій та п'ятій годині вечора.

У штабі розказали,що сьогодні з опівночі до 18 години противник 46 разів атакували бійців АТО.

Військові підрахували кількість зброї, яку бойовики використовують для обстрілів бійців.

"4 рази бандити застосовували артилерію, 15 – міномети, 13 – стрілецьку зброю і гранатомети, тричі били з танку", - йдеться у звіті військових.

Читайте також: "ЛНР" та "ДНР" не допускають Червоний Хрест до полонених — Геращенко

Українські військові використовують зброю, яка дозволена Мінськими домовленостями.

Нагадаємо, що міжнародні експерти ОБСЕ уперше зафіксували у своєму офіційному звіті те, що терористи стріляють з житлових кварталів Донецька.