Російська поліція веде справу проти жительки Санкт-Петербурга, 68-річної Тамари Самсонової, за підозрою у серії вбивств, скоєних протягом останніх 20 років. Жінка проходить по звинуваченнях у позбавлення життя 13 чоловік. Після кожного вбивства жертви були різною мірою розчленовані, що Самсонова фіксувала в своєму щоденнику.

Про це пише англійська газета Independent із посиланням на російські джерела.

Справа була відкрита після того, як біля одного з санкт-петербурзьких озер був знайдений розчленований труп без голови. В усіх тринадцяти вбитих, у розправі над якими звинувачується Тамара Самсонова, були відрубані голови і деякі кінцівки.

Читайте також: Уральському блогеру дали 22 роки за вбивство шести іноземців

Самсонова була затримана й заарештована минулого вівторка. Поліція інкримінує їй убивство й розчленування свого 79-річного старого знайомого, за яким вона доглядала. Саме його тіло було знайдено біля озера.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Independent також повідомляє, що на китайському новинному каналі CCTV з'явився відеоматеріал, де було видно як Самсонова тягла тіло якоїсь жінки в чорному пластиковому пакеті. Трьома днями пізніше після появи цього сюжету біля озера був знайдений торс без однієї руки й однієї ноги.

Затримавши вбивцю, поліція знайшла як знаряддя злочину, так і особистий щоденник Тамари Самсонової, в якому вона записувала деталі скоєних нею вбивств.

Читайте також: Працівник ритуального бюро виявився серійним убивцею

Нині детективи намагаються встановити, як пов'язані ці записи з іншими нерозкритими раніше вбивствами із розчленуванням, що мали місце в Санкт-Петербургу.

Самсонову також підозрюють у вбивстві власного чоловіка і квартиранта, який винаймував у неї житло.