За останні дві доби до Дніпропетровська, до обласної клінічної лікарні імені Мечникова, доправили 14 поранених у зоні АТО бійців.

Про це Радіо Свобода повідомив у понеділок, 3 серпня, головний лікар лікарні Сергій Риженко.

За його даними, четверо з них – у тяжкому стані.

Загалом, за даними департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації, цього літа Дніпропетровськ прийняв на лікування близько 700 бійців АТО, понад 300 з них знадобилися операції.

Читайте також: Нацгвардійцям бракує військових госпіталів – командир медроти

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наразі на Дніпропетровщині медичну допомогу бійцям надають в 12 цивільних лікарнях та двох військових шпиталях. Доправляють військовослужбовців із зони АТО понад 200 бригад швидкої та екстреної меддопомоги.

Зараз у медичних установах області лікують 354 воїнів АТО. Вони отримують і медичну, і психологічну допомогу.

Загалом за час проведення АТО Дніпропетровщина прийняла найбільшу в Україні кількість поранених – понад 6 тисяч. На лікування та харчування військовослужбовців у цивільних медзакладах з обласного бюджету виділили 22 мільйони гривень. Медикаментів, обладнання та витратних матеріалів на суму близько 10 мільйонів гривень надали лікарням Дніпропетровщини волонтери.