В Україні почалися зйомки кінострічки "Інший". Картина покликана звернути увагу на проблеми людей з обмеженими фізичними можливостями.

Про це повідомив режисер проекту Вінсент Меттель.

За його словами, в основі фільму лежить реальна історія людини з обмеженими фізичними можливостями. Це успішний бізнесмен, у якого є все, крім сім'ї, але "йому теж хочеться любити і бути коханим".

У майбутній кінострічці "Інший" головну роль виконуватиме переселенець з Донбасу Григорій Гришкан, який в той же час є і автором проекту.

Саме йому з реалізацією проекту допомагатиме режисер театру і кіно Вінсент Меттель. Режисер проекту розповів, що ситуації з фільму взяті з життя Григорія Гришкана.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За словами Меттеля, однією з основних сюжетних ліній у кінострічці буде історія кохання.

"Відкрию секрет, що також важливою у фільмі буде любовна лінія. І так, в кінці всіх чекає щасливий фінал. Хоча я розглядав різні варіанти розвитку подій, але Григорій наполягав на благополучній кінцівці", - повідомив Меттель.

Автори проекту націлені на подальшу участь фільму "Інший" на Одеському та Каннському кінофестивалях.

Наразі повністю готовий сценарій кінострічки і автори шукають кошти на реалізацію проекту. Команді потрібна сума в один мільйон гривень, але знімальна група планує повернути позикові кошти інвесторам після прокату фільму.