Популярна українська група "С.К.А.Й" записує новий альбом. Він буде п'ятим за рахунком.

Як повідомляє Cultprostir, лідер групи Олег Собчук розповів, що цього разу буде дві версії альбому - україномовна і англійською мовою.

"За настроєм наш п'ятий альбом буде ритмічним. Він поєднує в собі як веселі та драйвові пісні, так і повільні, чуттєві треки. Звичайно, ми приправимо це все "свіжовичавленим" рок-н-рольний соком", - говорить Собчук.

У п'ятому альбомі гурт представить дует з українською співачкою Alloise. Вони працюють над записом композиції "Знайду". У ній Alloise вперше заспівала українською.

"У результаті вийшов танцювальний диско-фанковий трек, який припав всім до смаку. Запис пісні відбувся на одному диханні, і ми переконалися, що вибір для дуету був правильний", - поділився враженнями Собчук.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Читайте також: "Океан Ельзи" кличе фанатів на зйомки кліпу

У свою чергу Alloise також задоволена співпрацею з групою, про що написала на сторінці у Facebook.

"Ці хлопці неймовірні. Вони вперше за 10 років надихнули мене заспівати українською. Щастя є!" - yаписала вона.

Нагадаємо, що ще одна популярна група "Океан Ельзи" працює над записом нового альбому.