Третій Президент України Віктор Ющенко стверджує, що ще кілька років тому французький актор Жерар Депардьє неодноразово різко критикував президента Росії Володимира Путіна.

Про це він заявив в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Я не те що не розумію те, що робить Жерар останні кілька років. Я був глибоко переконаний, що в тих відносинах, які були у мене з ним, в моїй сім'ї, ця людина правильно класифікувала, хто такий Путін. При чому він це говорив десятки разів. З етичних мотивів я не буду називати його слова, тому що ви "запікаєте", - сказав екс-президент.

Ющенко додав, що вважав таку позицію актора його переконаннями, тому зараз не може уявити, які мотиви змусили "людину в роках так помилятися".

Екс-президент вважає, що таким чином Депардьє принизив свою націю.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте також: Мінкульт склав "білий список" зарубіжних артистів

Раніше французький актор підтримував дружбу з Віктором Ющенком. У липні 2007 року вони разом провели відпустку у Карпатах.

Нагадаємо, Депардьє негативно сприйняв політику французького президента Франсуа Олланда після його приходу до влади, після чого Путін у січні 2013 року видав акторові російський паспорт. З тих пір французький актор неодноразово публічно підтримував Путіна.

Як раніше повідомлялося, французькому актору Жерару Депардьє заборонили в'їзд в Україну на п'ять років. СБУ внесла актора до списку персон нон ґрата.