До того, як колишнього міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка звільнили, він віддав олігархові Олександру Онищенко 50 тисяч гектарів землі, на яких знаходяться родовища бурштину.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла народний депутат Ірина Суслова.

"18 червня міністр Шевченко заявив, що його відомство займається розробкою законопроекту, який дозволить місцевому населенню легально видобувати бурштин і передавати його державі. А вже 26 червня Комісія з питань погодження надання надр схвалила передачу фірмі" Надра Спецленд Ресурси "в користування 50 тис. га в Рівненській області з метою розробки ділянок бурштину. Експерти пов'язують дану кампанію з нардепом з групи "парламентських тушок" "Воля народу" Олександром Онищенком ", - написала вона.

Читайте також: Команда Саакашвілі відмовилася від екс-міністра Шевченка

"Вся ця нехитра операція реалізовувалася під час скандалу. В результаті за польоти на літаку за рахунок нардепа-олігарха Онищенко Шевченка з ганьбою звільнив парламент. Але, схоже, завдання " патрона " він виконати встиг. Стає зрозумілим, чому Шевченко до останнього так тримався за своє крісло ... ", - додала Суслова.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нардеп також зазначила, що подала запит до Генпрокуратури з проханням прояснити ситуацію і покарати винних.