Російські військові в черговий раз відрізнилися. Цього разу вони примудрилися зробити сальто на танку. В результаті аварії ніхто не постраждав.

ЧП з танком стався під час армійських ігор, які проходять з 1 по 15 серпня у Підмосков'ї. Екіпаж танка Т-72Б3 набрав швидкості, але маневр не вдався і машина просто перекинулася. Відео із страшним видовищем швидко стало набирати популярності в Мережі. Про це повідомляє kp.ua.

Відзначимо, що Міжнародні армійські ігри-2015 приймає 57 команд з 17 країн, а в танковому змаганні – 13 команд з Анголи, Венесуели, Кувейту, Киргизії, Китаю, Монголії та ін.

Читайте также: Українські солдати здолають і терористів, і Росію - американський експерт

Нагадаємо, це вже не перший конфуз російської армії. Наприклад, на День військово-морського флоту РФ, що пройшов 26 липня у Криму, один з кораблів випустив ракету. Але вона розірвалася на частини. Уламки ракети впали в морі й ніхто не постраждав. На незграбній демонстрації в окупованому Криму був присутній президент Росії Володимир Путін.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще