Українські "слуги народу" черговий раз продемонстрували своє "завзяття" до роботи. У п'ятницю 22 вересня на пленарне засідання ВР прийшло аж… десяток нардепів.

Зал Верховної Ради практично порожній. Про це свідчать фотографії, які опублікувала одна із тих народних депутатів, які все-таки завітали на роботу у Веховну Раду.

"П'ятниця. Верховна Рада України. Шостий день роботи над законопроектом №6232 (присвячений судовій реформі. - ред.). P.S. Явка, як і в кожної п'ятниці, - на" високому "рівні", - написала Ірина Суслова ("Самопоміч") під розміщеним фото у Facebook.

Схоже фото розмістила в себе на Facebook і перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Схоже, що народні обранці ходять у Верховну Раду лише для того, щоб, продемонструвати своє вбрання. А оскільки їхня зарплата ну дуже вже мала, то не дозволяє їм купувати новий одяг на кожне засідання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мережу "підірвало" безглузде вбрання депутатів України, в яких вони у вівторок, 5 вересня, прийшли у Верховну Раду.

СохранитьСохранить