У Львівській області шоковані акушери прийняли пологи у 12-річної школярки. Хто батько дитини - невідомо.

У пологовому будинку при львівському Медичному університеті на світ з'явилася здорова дівчинка. Зараз юна мама і дитина почуваються добре, пише "Сегодня".

"Дівчинка родом з міста Борислав, з багатодітної сім'ї. Мама виховує одна шестеро дітей, батька немає, але сім'я вважається позитивною, на обліку мати не значилася", - розповіла начальниця Служби у справах дітей бориславської міськради Ганна Іванів.

За словами чиновниці, дівчинка вчилася добре, з легкістю перейшла у шостий клас, все літо відпочивала з братами і сестрами.

Мама породіллі нічого не підозрювала про вагітність школярки, поки на початку вересня та раптом не почала скаржитися на погане самопочуття.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Жінка відвела шестикласницю до педіатра, той направив її на УЗД, де з'ясувалося, що дівчинка перебуває на 36-му тижні вагітності.

Немовля

Тепер на плечі матері школярки ляже ще й виховання новонародженої дитини. Тим часом, поліція почала розслідування, щоб знайти і притягнути до відповідальності батька немовляти.

Дивіться шокуючий ролик про вагітне немовля

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", стать дитини навчилися визначати до зачаття.

СохранитьСохранить