У Москві почався суд над парашутистами, яких звинувачують у тому, що вони пофарбували зірку на шпилі будівлі на Котельнічеській набережній у синьо-жовті кольори.

Засідання проходіть у відкритому режимі та на ньму прокурор оповістить обвинувальний висновок. Потім суд перейде до дослідження доказів та допиту свідків, повідомляє Цензор.НЕТ.

Нагадаємо, на лаві підсудних п'ятеро людей: Ганна Лепешкіна, Олександр Погрєбов, Олексій Широкожухов і Євгенія Короткова. Їх відправили під домашнім арештом. Під вартою залишили п'ятого фігуранта - петербурзького руфера Володимира Подрезова. Їх звинувачують у вандалізмі та хуліганстві.

Інцидент стався 20 серпня 2014-го року. Тоді половину зірки фарбували в жовтий колір, а останню – у синій. Відповідальність за це взяв на себе український руфер Григорій Мустанг, а на свій сторінці в соцмережі він виклав фото, яке підтверджує цей факт. Але російська сторона це не взяла до уваги і залишила під вартою п'ятеро безневинних людей.

Читайте также: Руфер Мустанг приєднався до "термінаторів" в Широкиному

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Його вчинок виявився резонансним. А свій перформанс Мустанг присвятив до дня Незалежності України і всім українцям, які захищають незалежність країни. Тоді глава МВС Арсен Аваков нагородив руфера іменною зброєю.