Кияни скаржаться на неприємний запах у столиці. Деякі райони міста заволокло щільною білою імлою.

Про це повідомляє Politeka. Неприємний запах відчувається по всьому Києву. На імлу скаржаться жителі Святошинського району, які живуть біля станції метро "Академмістечко". Про невідомий запах розповідають і в центрі столиці.

Страждають від імли й на лівому березі Києва, а також на Оболоні. Жителі міста кажуть, що він нагадує дим від горіння торфовищ.

"У мене теж запах на балконі, який я спочатку прийняла за залишки нічних перекурів. Але днем ​​він нікуди не зник, тільки посилився", - пишуть кияни в соцмережах.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У прес-службі управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Київській області сказали, що ніяких масштабних надзвичайних подій за ніч в Києві не було.

"З останнього - було тільки займання трави в Богуславському районі, та й то масштабним не назвеш. Інших масштабних НП, через які варто було б хвилюватися киянам, немає", - запевнила у відомстві.

Таємнича імла над Києвом, яку зняли в 2016 році

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в березні Київ огорнув густий туман, що викликало труднощі в пересуванні по місту.