Триразова олімпійська чемпіонка та володарка Кубка світу білоруска Дарья Домрачева вирішила взяти паузу у змаганнях на один рік.

"Все гарненько обдумавши і проаналізувавши, я прийняла рішення пропустити змагальний сезон 2015-2016. Перша думка про таку можливість і бажання відновити сили з'явилися у мене ще по завершенні минулого кубкового сезону", - заявила вона в інтерв'ю сайту Tribuna.com.

Основною причиною стало серйозне захворювання - мононуклеоз, яким Домрачева недавно перехворіла.

Читайте також: Найсильніша біатлоністка світу через хворобу може пропустити рік

"Можна, звичайно, впертися, і все ж виступати цієї зими, але проконсультувавшись з фахівцями, прийшла до висновку, що більш розумним рішенням стане пропуск сезону. Впевнена, це піде мені на користь, дозволить відновити сили і мотивуватися на рік наступний", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"На даний момент найголовніше - це остаточно відновитися. Наступний місяць, за рекомендаціями лікарів, я проведу в дуже спокійному режимі. Далі буду поступово переключатися до базових тренувань. Взимку планую щільно зайнятися тестуванням і відбором своїх лиж для сезону наступного", - поділилася своїми найближчими планами Домрачева.