Служба безпеки України виявила схованку зі зброєю в районі проведення АТО на Луганщині.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Співробітники спецслужби виявили зброю в покинутому нежитловому приміщенні одного з населених пунктів Новопсковського району Луганської області. У будівлі зловмисники обладнали схованку. У ній зберігалися два гранатомети, гранати РГД-5 з запалами, а також патрони калібру 5,45 мм.

За цим правопорушення правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "Незаконне поводження зі зброєю".

Читайте також: У мешканця Запорізької області вилучили арсенал зброї і посвідчення міліціонера

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, на в'їзді до Дніпропетровська співробітники Державтоінспекції затримали автобус з членами волонтерської організації. П'ятеро чоловіків, одягнені в камуфляж, в транспорті намагалися завезти в місто із зони АТО велику кількість зброї.

Правоохоронці, після огляду автомобіля, виявили в салоні чотири тисячі патронів для автоматів і гвинтівок, два ручних гранатомета, шість гранат і три димові шашки. Чоловіки дійсно виявилися членами волонтерської організації, але відмовилися пояснювати, навіщо їм зброю.