Техніці 90-го окремого аеромобільного батальйону, що воював в Донецькому аеропорту, потрібен капітальний ремонт.

За оцінками волонтерів організації "Повернись живим" для ремонту необхідно, щонайменше, 200 тисяч гривень.

"Я не можу зараз назвати точних цифр, якщо ткнути пальцем в небо - вийде не менше 200 000. Це за дуже скромними оцінками, швидше за все вийде в рази більше. Коли будуть точні кошториси та цифри - я вам скажу, а поки пропоную починати працювати ", - написав у Facebook волонтер Віталій Дейнега.

За його словами, батальйон був сформований з добровольців у вересні 2014 року. В кінці листопада-на початку грудня його відправили в Донецький аеропорт, де він зазнав значних втрат.

"Зараз хлопців ненадовго відвели і є шанси полагодити їх техніку КамАЗи, Урали, ГАЗи, волонтерські машини. До них уже виїхала наша група механіків, але роботи буде багато, як і запчастин. Техніка, яка пройшла аеропорт, вимагає серйозного відновлення. Потім такої можливості її лагодити вже не буде. Потрібно попрацювати зараз ", - пише волонтер.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте також: Бойовики утримують у полоні 240 українців - Ірина Геращенко

Реквізити для надання допомоги на сторінках організації "Повернись живим" в Facebook - https://www.facebook.com/backandalive і Twitter - https://twitter.com/backandalive