Нарівні із чоловіками в лавах армії Ізраїлю служать чимало представниць прекрасної статі. Вони відомі на весь світ не тільки своїми зовнішніми даними,а й гідним рівнем бойової підготовки.

За контрактом призиваються також жінки до китайського війська, але для них це не обов'язково, на відміну від ізраїльських колег, але слід відзначити, що у формі вони мають не менш привабливий вигляд.

Дуже часто представниці Народно-визвольної армії діляться знімками не тільки із тренувань, а й відпочинку, іноді залюбки позують у ретроформі та виконують команду "Струнко!" так, що позаздрить будь-який чоловік.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підготовка із протигазами, виїзди на стрільби та рукопашний бій – ні в чому не відчувають складнощів ці "амазонки" зі зброєю і за потреби дадуть відсіч будь-якому ворогу.

Що стосується армії Ізраїлю, то сюди почали активно набирати жінок ще у 1948 році, коли у країні було особливо складне становище і території потребували посиленого захисту. Служба у них триває не менше двох років, але за цей час вони встигають виконати свою місію на 100%.

Щонайменше третині з них дозволяють взяти відстрочку на певний період, або тимчасове звільнення (у випадку вагітності, або по причині релігійних міркувань), але щороку вони зобов'язані брати участь у спеціальних військових зборах.

Дивіться: жінки в армії Ізраїлю

Як повідомляв портал "Знай.ua", дівчина-коп поділилася секретами працевлаштування у поліцію.