Харківська міліція знає імена всіх, хто вчора забарикадувався у колишньому офісі "Партії регіонів".

Про це повідомляє УНІАН

"Усі учасники подій правоохоронними органами встановлені та допитані. Діям кожного з них буде дана належна правова оцінка та визначений ступінь провини. Триває досудове розслідування", - зазначили у головному управлінні МВС в Харківській області.

Читайте також: У Харкові розтрощили офіс "Партії регіонів" (фото, відео)

Зараз проводиться досудове розслідування за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 294 (масові заворушення) Кримінального Кодексу.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Віталій Гузь розповів, що відносно працівників органів внутрішніх справ, які, за думкою громадян, неналежним чином виконували свої службові обов'язки під час цих подій, призначено службове розслідування. Він запевнив, що винні будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності. Може дійти навіть до звільнення з органів внутрішніх справ.

Нагадаємо, що вчора у Харкові сталася сутичка між двома групами людей. Одна група складалася з близько 70 молодиків, які називали себе "патріотами", у балаклавах та камуфльованому одязі. Вони закидали камінням та вибуховими пакетами іншу групу людей, які були біля колишнього офісу "Партії регіонів". Останні забарикадувалися у партійному офісі. Міліція, яка була присутня на місці сутички, у конфлікт не втручалась.