В одному з готельних комплексів Києва сталася стрілянина. Конфлікт стався між охоронцем комплексу та його жителями.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України

Інцидент стався вночі у Святошинському районі Києва. У двох постояльців та охоронця готельного комплексу виник конфлікт, який поступово переріс у сутичку. Чоловіки з'ясовували стосунки біля будинку на території комплексу, де мешкав один з жителів комплексу. Один з них вийшов з приміщення з автоматичною зброєю та розпочав пальбу по охоронцях. На щастя, ніхто не постраждав.

32 річний охоронець закладу зараз у лікарні з підозрою на перелом руки.

Читайте також: На Рівненщині заарештували банду псевдоміліціонерів (фото)

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Двох постояльців готелю затримали. За місцем проживання затриманих знайшли зброю та боєприпаси. У одного з чоловіків вилучили мисливський карабін, який був перероблений для стрільби бойовими патронами.

У самому будинку, де мешкали чоловіки, правоохоронці знайшли 6 штик-ножів, патрони різного калібру, 2 пістолети, сигнальну ракету та іншу зброю.

На разі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статею "хуліганство".