В одному з готелів в турецькому курортному місті Анталья російські туристи як завжди розійшлися і вчинили бійку.

Билися, до слова, не один з одним, а з працівниками готелю. Що так розлютило відпочивальників - невідомо, та й чи багато треба російському туристу, переповненому енергією і алкоголем? Про скандал пишуть російські та турецькі ЗМІ.

"Згідно з рапортом жандармерії, гості були в стані сильного алкогольного сп'яніння, вели себе агресивно. Незважаючи на спроби охорони заспокоїти гостей, вони продовжували проявляти агресію, потім почали нападати на працівників готелю і нецензурно висловлюватися. Ми дуже шкодуємо, що такий сумний інцидент стався в нашому готелі", - пише на сайті адміністрація готелю.

Російські туристи побилися з персоналом готелю


Інша сторона відзначає, що конфлікт почався взагалі не через це: за версією дебоширів, все почалося після того, як вони захотіли написати на бармена скаргу: нібито представник персоналу відмовився їх обслуговувати "через неприязнь до росіян". В результаті для вирішення конфлікту використовувалися не тільки кулаки, а й стільці, бити та пляшки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як російські туристи шокували волонтера.