Підприємство "Антонов" у співпраці з компанією "Siemens" впровадили в будівництво літаків сучасні 3D-технології.

Як повідомляє прес-служба відомства, така інновація дозволить знизити витрати, скоротити терміни і підвищити якість.

Виконуючий обов'язки президента компанії Михайло Гвоздьов розповів про переваги заміни креслень комп'ютерними технологіями. Це дозволить українській промисловості увійти в світову індустрію.

"Нашими фахівцями вже розроблена відповідна нормативна та методична база електронних проектів. У цьому напрямку "Антонов" успішно працює з "Siemens" вже три роки і ми готові продовжувати цю співпрацю", - сказав він.

Читайте також: Українську авіацію ремонтуватимуть за стандартами НАТО

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що завод "Антонов" входить до складу державного концерну "Укроборонпром". На ньому за допомогою такої технологи вже створили екземпляр Ан-178.

Зараз 3D-технології впроваджуються в програмах нових транспортних літаків Ан-178, Ан-132, Ан-188, а також безпілотних літальних апаратів.