"Шахтар" заявляє, що поки не отримував офіційної інформації від УЄФА про відсторонення бразильського півзахисника Фреда від участі в матчах.

Про це пише офіційний сайт "Шахтаря".

"Шахтар" не отримував ніяких рішень УЄФА чи інших спортивних інстанцій про відсторонення Фреда від участі в матчах. Тому на даний момент футболіст може брати участь у змаганнях під егідою УЄФА і ФФУ", - повідомляє сайт клубу.

Таким чином, Фред може зіграти у матчі-відповіді 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Фенербахче", який відбудеться 5 серпня у Львові.

Читайте також: Через допінг "Шахтар" може втратити Фреда на два роки

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що раніше в "Шахтарі" підтвердили інформацію про те, що Фред здав позитивний допінг-тест. Сталося це на Кубку Америки, де Фред грав у складі збірної Бразилії.

Також повідомлялося, що УЄФА відхилила протест "Фенербахче", в якому турецький клуб просив зарахувати гірникам технічну поразку в першому матчі (0:0) кваліфікації Ліги чемпіонів.