Мешканець столичної триповерхівки на бульварі Перова, 9, який винаймає тут житло, зруйнував газон, щоб облаштувати собі паркомісце. Також він заправляє газом свій автомобіль прямо з кухні.

Про це повідомляє житель того ж будинку Михайло Маліновський на своїй сторінці Facebook.

"Кулібін витягує шланг через вікно і заливає блакитне паливо. Принаймні, таке відео зняли жителі будинку. Тільки заселившись, чоловік відразу спиляв бузок, який ріс біля будинку, знищив квітник і почав паркувати на цьому місці машину", - розповів він.

Читайте також: У Миколаєві врятували дітей, які жили серед мотлоху та тарганів

За його словами, чоловік у квартирі облаштував цех з різними виробничими станками, в тому числі токарним.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"На скарги сусідів він сміється, що нічого йому не зроблять і навіть погрожує, бо він донецький і має кришу", - додав Михайло.

Кілька днів тому, на нього викликали поліцію. Після чергової заправки газом засмерділо в усьому під'їзді. Наряд приїхав невчасно - сусід встиг відключити шланги та відігнати авто.

Тоді мешканці написали колективну заяву. Після виходу кількох матеріалів у ЗМІ справа зрушилась із "мертвої точки".

"Отже, станом на 03 серпня 23:40: 1) зранку приїхали газовщики і повністю відключили квартиру від газу; 2) Справу розписали на дільничого, а після сюжетів на ТВ, призначили слідчого, якому доручили розслідувати справу у 7-денний термін; 3) Чоловік забарикадувався у квартирі і боїться виходити", - підсумував Маліновський.