Державна казначейська служба оприлюднила список компаній, які отримали бюджетне відшкодування ПДВ у липні.

До числа лідерів потрапили два металургійних комбінати Ріната Ахметова - Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча та "Азовсталь". Їм держава відшкодувала 851,1 та 478,2 млн гривень відповідно, пише Економічна правда.

Також найбільшими одержувачами відшкодування стали металургійний комбінат "Запоріжсталь" - 659,8 млн гривень, "Кернел-трейд" з агрохолдингу "Кернел" - 517,8 млн гривень та Дніпровський меткомбінат - 433 млн гривень.

Великі суми отримало державне підприємство "Укрінтеренерго" - 427,2 млн гривень, Одеський припортовий завод - 371,2 млн гривень, виробник яєчного порошку "Імперово Фудз" з агрохолдингу "Авангард" - 242,7 млн гривень та "ArcelorMittal Кривий Ріг" - 223,1 млн гривень.

Читайте також: Продажі автомобілів в Україні зросли на 54 %

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В цілому обсяг відшкодування ПДВ в липні збільшився до 6,8 млрд гривень у порівнянні з 5,3 млрд гривень у червні.