Російські терористи вирішили залишити людей на окупованій території голодувати і відмовилися від гумконвоя з України.

Проросійські бойовики заявили, що не пропустять гуманітарні конвої на підконтрольну їм територію, оскільки не хочуть приймати українські "подачки". Про це розповіла уповноважений Президента України з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко, яка була учасником переговорів з терористами. Повідомляє replyua.net.

Геращенко висловили співчуття, що "жителі окупованих територій не чують цю позицію бойовиків". За словами терористів, що їм вистачає гуманітарної допомоги від Росії, а подачки від України їм не потрібні.

Читайте також: Російський гумконвой привіз прапори "Новоросії"

Відзначимо, що постійно поступають повідомлення від жителів окупованого Донбасу, що у них не вистачає продуктів і медикаментів. "Мародери, що захопили Донбас, задоволені своїм життям і не цікавляться проблемами простого народу" - сказала Геращенко. Так само вона відзначила, що ось "подачки" від фонду Ахметова вони із задоволенням приймають.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще