Збої в роботі соцмережі викликані технічними несправностями в дата-центрах.

Про це заявив прес-секретар "ВКонтакте" Георгій Лобушкін

"Стався фізичний розрив кабелю між дата-центрами з причин, про які ми поки не знаємо", - пояснив він.

Нагадаємо, сьогодні ввечері користувачі "ВКонтакте" стали зазнавати труднощів з доступом до соціальної мережі. Перші повідомлення про проблеми з'явилися в 16:51 за московським часом. Причому не працюють мобільні додатки, лічильники, віджети та кнопки. На сайті з'являється рядок: "Запитувана сторінка в даний момент недоступна".

Проблеми з доступом до "ВКонтакте" за цей рік траплялися вже неодноразово. З початку року збої відбувалися як мінімум чотири рази. У всіх випадках доступ відновлювався протягом декількох годин після їх виникнення.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: Події дня у фотожабах: "уряд у вигнанні", Чуркін в ООН, заборонені продукти

Тим часом хештег # вкжіві через півгодини після виникнення збоїв посів третє місце за частотою вживання в Twitter у світі.

Зокрема, деякі юзери в коментарях пишуть, що "Обама замовив на день народження хакнуть Вконтакте". Нагадаємо, американському лідерові сьогодні виповнюється 54 роки.