США дають українській владі останній шанс, щоб побороти корупцію в країні.

Про це розповів міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус у відеоблозі відомства.

"Нам американські партнери сказали: хлопці, ми вам віримо, у вас план реформ хороший, і ви вже багато чого зробили, але даємо вам реально останній шанс - буквально так і сказали - для боротьби з корупцією", - зазначив керівник міністерства.

Також він відзначив ефективність американо-українського бізнес-форуму, який пройшов 13 липня у Вашингтоні.

Абромавичус повідомив, що останнє опитування Американської торговельної палати в Україні показало основні проблеми бізнесу в країні. Бізнесмени вважають, що головними є ситуація із корупцією, а також із судами.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Україна направила нову пропозицію щодо реструктуризації боргу

"В топ п'ять ще увійшли податки, сильна зарегульованість і забюрократизованість всієї системи", - наголосив він.

Нагадаємо 18 липня помічник державного секретаря США Вікторія Нуланд під час візиту до Києва заявила, що вважає боротьбу з корупцією об'єднуючим фактором для мешканців усіх регіонів України. Нинішня влада, за її словами, має показати результат в цьому питанні.