У "Ісламській державі" існує прайс-лист на полонених жінок і дітей.

Як повідомляє Bloomberg, таку інформацію підтвердила і озвучила спеціальний представник Генерального секретаря ООН з питань сексуального насильства у конфліктах Зейнаб Бангура.

Вона уточнила, що особливість цього списку в тому, що чим молодша дитина, тим ціна на неї вища. Найдорожче обходяться однорічні діти.

Запропонованих дітей і жінок можу купувати як бойовики, так і багаті вихідці з Близького Сходу.

У прайсі зазначено, що за 165 доларів можна купити хлопчика і дівчинку у віці від 1 року до 9 років. Дешевше коштують дівчата до 20 років, на них ціна максимум досягає 124 долара.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Серед жінок у розцінках є закономірність - чим старше рабиня, тим дешевше вона коштує. Такі ціни встановлені для бойовиків.

Лідерам військових організацій надають можливість першими обирати рабинь, їм це обходиться найдешевше.

Читайте також: Дві тисячі росіян приєднались до "Ісламської держави"

Другими привілеями користуються багаті мешканці Сходу. Після того, як перші дві категорії обрали рабів, покупки роблять пересічні бойовики згідно з прейскурантом.

Одну дівчину можуть продати п'ятьом або шістьом чоловікам, які іноді пропонують родині викупити її за кілька тисяч доларів.

Нагадаємо, що бойовики "Ісламської держави" 27 липня стратили більше 120 осіб.